Gość Justa Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Gdy wydmuchiwałam dzisiaj nos, w okolicach jajnika wyszedł mi pecherzyk, kulka jakby z powietrzem, a potem zniknela. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Być może to jakaś przepuklina np. pachwinowa. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga ogólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justa Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 dziękuję za odpowiedź, właśnie byłam u ginekologa i powiedział mi to samo, narazie mam obserować. Tylko że przepuchlina podobno boli, a mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi