Gość Szczepan Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam. Mam problem po masturbacji na drugi dzień pojawiła się na skórce fioletowa plamka wielkości ok. 5mm. Gdy przyjrzałem się lepiej zauważyłem że znajduje się ona pod skórą. Po naciągnięciu skórki jej kolor jest ciemno-czerwony. Czy to coś poważnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 To zapewne jakaś wybroczyna krwotoczna na skutek uszkodzenia penisa przez nadmierny ucisk w czasie masturbacji. To nic groźnego. Jeśli jednak taka zmiana utrzymywałaby się i nie wchłaniała najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do dermatologa (może to jakiś naczyniak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alojz Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Choroby skórne prącia, napletka zdjęcia, obrazy =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szczepan Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Mam ten sam problem ktoś wie czy to samo schodzi czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi