Gość IGA Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mam pytanie dotyczące tarczycy. Mam dylemat dotyczący zabiegu czy też podanie jodu. Oczekuję na podanie jodu ale am pewne obawy dotyczące mojego organizmu i efektów ubocznych jakie mogą nastąpić. Mam 28 lat i leczyłam się na tarczycę od 2007 roku przez 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Trudno mi doradzać bez znajomości szczegółów klinicznych. Decyzję w sprawie leczenia tarczycy czy radiojodem czy też operacją musi zawsze podjąć endokrynolog prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iga Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 no właśnie w tym tkwi problem jak przeczytałam o leczeniu kodem to mam wątpliwości, a lekarz nie zdecydował jaką metodę tylko musiałam sama podjąc decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi