Gość Mariusz Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam od kilku miesięcy mam problem z prawa noga, wcześniej były to bóle sporadyczne, teraz noga boli mnie po przejściu dosłownie kilkudziesięciu metrów (boli gdy chodzę). Mailem robioną scyntygrafie (w wynikach było coś o rozrzedzeniu) i kilka rtg, Doktor powiedział ze ból powinien minąć do 6 tyg ale ja jucz nie mogę znieść bólu. bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Trudno mi cokolwiek doradzać bez badania. Trzeba ponownie pójść na kontrolę do lekarza, który Pana prowadzi. Być może konieczne będzie wykonanie dodatkowych badań lub włączenie odpowiednich leków skoro dolegliwości nie ustępują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi