Gość Mteo Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Mam pewien problem : wewnątrz nosa ukształtowało sięcoś w rodzaju guzka - kiedy to doykam (bo jest przy samym lewym otworze) mocno - wtedy boli, nie wiem co to jest, pierwsza myśl jaka przyszła to że jest to jakby zarośnięty włos, ale z reguły włos w nosie nie jest taki gruby - wewnątrz - pod skurą coś jest - tylko co to jezt za gródka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Bez badania trudno mi ocenić co to może być. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Może być to włókniak, brodawka, przerośnięty gruczoł i tym podobne. Możliwe, że konieczna będzie konsultacja laryngologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mteo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 aha dziękuje - to już coś mi mówi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mteo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Najbardziej prawdopodobny może być włukniak twardy jak również brodawczak odwrócony jam nosa i zatok przynosowych. dotykając nos z zewnątrz (obie strony) czuc różnice - czy to jest niebezpieczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi