Gość Elżbieta Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam! Jestem miesiąc po usunięciu laparaskopowo pęcherzka żółciowego. Mój problem jest taki, iż w dalszym ciągu odczuwam ciężkość po jedzeniu (przestrzegam diety) tak jak przed operacją, mam ucisk pod mostkiem. Proszę o pomoc. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Proszę powoli wycofywać się z diety, ale spożywać pokarmy częściej, ale w mniejszej ilości. Jeśli to nie poskutkuje w przeciągu kilku tygodni to do rozważenia wykonanie gastroskopii celem oceny stanu żołądka i dwunastnicy, gdyż problem może tkwić w patologii tychże narządów. O tym musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi