Gość Oliwia Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 2 tygodnie temu złamałam kciuk u lewej dłoni. Lekarz wsadził mi go w szynę, ponieważ miałam też ranę otwartą. Po 2 tyg musiałam zdjąć szynę, jednak palec bardzo mnie boli i drętwieje, czuje tez dziwne mrowienie i nie zegnę go do końca... Czy to jest normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Proszę w tej sprawie udać się na kontrolę do ortopedy. Szyna nadal powinna być stosowana. Dolegliwości takie jak Pani opisuje mogą występować. Jednak, aby przekonać się czy wszystko jest w porządku rękę musi zbadać ortopeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jagoda Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 to normalne ale musisz miec rehabilitacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi