Gość Mirka Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jestem po złamaniu wyrostka łokciowego i mam założony popręg Webera. Uraz miał miejsce 6 tygodni temu. Początkowo ból nadgarstka i zewnętrznej powierzchni dłoni łączyłam z siniakami i obrzękiem, jednak obecnie obrzęku już nie ma a ból i niewielki obrzęk dłoni i i nadgarstka pozostał. Nie mogę odginać dłoni na zewnątrz, mam trudności nawet z utrzymaniem długopisu. Nie pomaga smarowanie Ketonalem ani Liotonem. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Na pewno należy ponownie udać się na kontrolę do ortopedy. Trudno mi określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Być może konieczne będzie wykonanie kontrolnego RTG. O tym zadecyduje ortopeda po badaniu. Należałoby zastanowić się nad jakąś formą rehabilitacji, być może przez jakiś okres zażywanie leków doustnych przeciwbólowych i przeciwzapalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirka Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Bardzo dziękuję, jutro pójdę do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirka Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Byłam u lekarza, chodzę na rehabilitację. Jest już dużo lepiej. Bardzo dziękuję za radę. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi