Gość jolanta Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Choruje na raka sutka, jestem po przeżutach do kości i pluc chemioterapia i radioterapi pomogly zabliznić rany. W tej chwili mam nawrot choroby ,odnowił się guz na płucu, ale rownież po USG stwierdzono u mnie grzbietowa część głowy trzustki może być hipoechogeniczna zmiana lita ok. 2 cm. W opisie napisano cytuję: mozliwość zmiany w głowie trzustki lub brodawce Vatera. Proszę mi powiedzieć czy jest to przeżut z sutka do trzustki. Dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Bardzo rzadko dochodzi do przerzutu raka sutka do trzustki. Być może niestety jest to niezależny nowotwór głowy trzustki lub brodawki Vatera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi