Gość mateusz Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Mam taki właśnie pieprzyk na brodzie,nie rosnie, jest lekko wypukły i bardzo przeszkadza mi podczas golenia,za kazdym razem boje sie ,ze mogę go maszynką uszkodzic.Zatem gdzie powinienem sie zglosic zeby go usunąć i czy z tego nie rozwinie sie czerniak.z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Można od razu usunąć pieprzyk u chirurga plastyka, chirurga ogólnego lub dermatologa, szczególnie jeśli jest częstą przyczyną krwawienia. Można również bezpośrednio udać się do dermatologa, który obejrzy znamię i ze względu na lokalizację i uciążliwość skieruje również na usunięcie lub sam usunie zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi