Gość syla Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Rok temu lekarz, ktory wykonywal mi kolonoskopie stwierdzil ze mam na esicy polip, ktory jest umiejscowiony blisko zyly i powiedzial ze za rok mam powtorzyc to badanie dla stwierdzenia dla stwierdzenia co sie dalej tam dzieje.Bardzo sie boje bo on chyba sam nie wiem co z tym zrobic. Prosze o rade gdzie porzadnie moge wykonac to badanie i ewentualnie zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Wiele klinik gastroenterologicznych zajmuje się kolonoskopią i usuwaniem polipów podczas zabiegu. W Polsce znaduje się dużo dobrych ośrodków posiadających wyspecjalizowany presonel, a dla Ciebie najwygodniej jest wybrać ten w dogodnej okolicy. Na pewno należy powtórzyć badanie i usunąć zmiany. Ponieważ nie podałaś lokalizacji, najlepiej wyszukaj ośrodek na stronie: http://www.sluzbazdrowia.pl/ następnie na stronach oceniających lekarzy znajdź opinie na temat danego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi