Gość asia Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Od kilku miesięcy miałam problemy gastrologiczne: przelewanie, bulgotanie w żołądku, czarne stolce, ból brzucha, mdłości itp. Gastrolog zalecił mi leki: Duspatalin, Colon C i Anesteloc. Wszystko było dobrze przez tydzień. Kilka dni temu zaczęłam wymiotować (na brązowo, czarno ze strzępkami krwi) i wymiotowałam 10 razy dziennie przez 4 dni. Odstawiłam leki, ale teraz nadal czuję się bardzo osłabiona, mam zawroty głowy i cokolwiek zjem, mam ochotę to zaraz zwrócić. Dodatkowo od dwóch dni mam rozwolnienie. Nie wiem, co robić - wizytę u gastrologa mam za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 wydaje mi się że to może być grypa żołądkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 jezeli wymioty przypominaja fusy z kawy i nadal masz czarny stolec to moze to byc perforacja wrzoda i krwawienie.konieczna wizyta na SOR w trybie pilnym.jezeli to to o czym wspominam istnieje zagrozenie zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi