Gość marcin Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam jakieś 3 lata temu uderzyłem się i nabiłem sobie guza ,Teraz po tych 3 latach czuje co i nawet widać ze guz nie do końca zniknął wyczuwam jakby w środku był kawałek czegoś miękkiego co powoduje wypuklenie skóry .Proszę o odpowiedz czy może zrobiła się jakaś wewnętrzna narośl i co z tym zrobić.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Trudno mi określić bez badania. Prawdopodobnie krwiak podskórny, który powstał po urazie nie wchłonął się, może zwłókniał. Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do chirurga. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubert Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam mam bardzo podobny problem guz na czole , wystapil on po udezeniu w sciane ok.7lat temu , nie wiem niestety co ztym zrobic prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 mam to samo już 5 lat guz jest miękki ,nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Mam to samo od podstawówki, teraz mam 19 lat i nadal to mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boję się Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ja też mam guz, jest średniej wielkości, ale widoczny, zasłaniam go grzywką, na początku był twardy, ale teraz zmiękczał, czy może jest to znak, że zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ja mam to samo ale jaszcze do tago codziennie boli mnie głowa i kręci mi się w niej czy to może jest guz mózgu. mam go od ponad roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łucja Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Hej, niestety ja też to mam, od ponad 20 lat :-( teraz mam 27 i wydaje mi się że go coraz bardziej widać:-( nie boli mnie to , wcześniej nawet nie było tego tak widać- jakoś pod kątem. Teraz mnie to strasznie denerwuje, coraz częściej ludzie pytają się czy sobie nabiłam guza :-( Byłam raz u chirurga, najpierw stwierdził że to tłuszczak, jak mu powiedziałam że to mam od małego dziecka-przywaliłam głową w ścianę - to powiedział że nie wie co to jest i może lepiej tego nie ruszać :-( Fajnie jakby ktoś napisał że zrobił z tym porządek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja tez mam na czole.przywalilem glowa w chodnik.nie udalo mi sie jeszcze przeczytac,ze komus sie udalo to naprawic* czyzby sie nie dalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Siema. Ja zostałem uderzony i miałem na czole tego guzka. Po około roku poszedłem do lekarza i dał mi skierowanie do chirurga. Chirurg bez problemu to usunął i nie ma śladu. Nawet nie bolało, tylko troszkę strachu było :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja mam to samo od podstawówki , i tez nie weim co mozna z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misia Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja zderzyłam się z progiem 10 lat temu, nie wiem co można zrobić. Czasem pobolewa. Nie poszłam do lekarza choć miałam chwilę bez kontaktu ale jest on widoczny i mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi