Gość Paweł Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam, mam częste bóle w lewym boku i pachwinie oraz wyczułem spuchniętą lewą część łona, byłem w sierpniu 2009roku w szpitalu z podejrzeniem przepukliny, potem powiedzieli że to skręt jądra a następnie że zapalenie nerki, było robione usg, tomografia i rtg ale wszystko ok, niestety bóle występują do dziś i towarzyszy im gorączka, do tej pory radziłem sobie nawet bez przeciw bojowych bo ból był nieznaczny ale dziś nie mogę sobie z nim poradzić bo jest nie do wytrzymania. Moje pytanie brzmi następująco: co to może być i do kogo się udać? Mam 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Trudno mi określić bez badania co może takowego dziać się. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultacje do urologa i chirurga. Oni po badaniu zapewne wyjaśnią jaka może być przyczyna tego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikus Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 mnie od paru dni boli w lewym boku i kuje w pachwinie nie wiem co robic ja jestem za granica ni edaj boze jak by cos sie stalo mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi