Gość Adam Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Od około pół roku na środku czoła pojawił mi się jakiś guzek, pojawił się nagle, nie rośnie, nie boli, wygląda jakby poł pestki od wiśni, skóra nad nim jest normalnego koloru, żadnych zmian zewnętrznych, jedynie widoczna wypukłość, guzek jest delikatnie przesuwalny względem czaszki, tak jak by przesuwał się wraz ze skórą po powierzchni czaszki, byłem u dermatologa i w zasadzie nic nie stwierdził tylko wypisał skierowanie do chirurga, narazie się wstrzymałem z wizytą, stąd pytanie co to jest, czy może jakaś maść lub krem jest w stanie pomóc? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Raczej wygląda na to, że jest to prawdopodobnie kaszak (najczęstsza lokalizacja i objawy jak Pan opisuje). Nie pomogą tu żadne leki tylko zabiegowe usunięcie zmiany. Proszę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. On podejmie odpowiednie działania po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Z tym że kaszaki to niby są to jakieś ropne zmiany, a u mnie nie widać zmiany koloru czy czegoś podobnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie prawda. Kaszaki to żadne zmiany ropne. Gdy nie są w stanie zapalnym kolor skóry nad nimi jest normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Byłem u chirurga i powiedział że to włókniak, czy to jest coś gorszego od kaszaka? Jak będzie po usunięciu tego, nie powróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi