Gość Jacek Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam. Od paru lat, a może już parunastu pojawiają się u mnie dziwne bóle. Zauważyłem, że mają one związek z uciskiem na brzuch np. podczas długiego siedzenia z ciasnymi spodniami uciskającymi brzuch (prowadzenie samochodu). Ból pojawia się nagle i zaczyna pulsując zwiększać swoją siłę. Boli mnie wówczas brzuch i plecy w okolicy krzyża. Ból stopniowo zanika i przechodzi, gdy poluzuję spodnie i siądę bardziej wyprostowany lub się położę. Ból bywa bardzo mocny, uniemożliwiający robienie czegokolwiek. Bóle te pojawiają się z bardzo różną częstotliwością. Czasem raz na kilka tygodni, czasem niema ich i przez parę miesięcy. Prosiłbym o diagnozę, jeśli jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie jest to prawdopodobnie wynik zbyt ciasnych spodni ale zmian zwyrodnieniowych kręgosłupa. Najlepiej zgłosić swoje dolegliwości na najbliższej wizycie u lekarza rodzinnego. Można poprosić o skierowanie na rtg kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Również miałam bóle brzucha i pleców.Okazało się że mam woreczek żółciowy całkowicie wypełniony złogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi