Gość Danuta Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Panie Doktorze, chciałabym zapytać jak długo można stosować Rowachol? Rok temu lekarz wykryl u męża kamienie w pecherzyku żółciowym i zalecil Rowachol. Mąż cały czas bierze ten lek i czuje sie dobrze, ale chciałabym sie dowiedzieć , czy nie powinien zrobić jakiejś przerwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 W zasadzie jest to preparat ziołowy, stąd nie ma określonego czasu jego stosowania. Jeśli mąż odczuwa poprawę przy jego stosowaniu oznacza to, że preparat działa. Przy następnej wizycie u lekarza można rozważyć odstawienie leku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danuta Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Serdecznie dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Im dłużej się bierze ten lek, tym lepiej. Mnie zmniejszył się kamień w pęcherzyku z 2,8 do 1,6 cm i ustały wszystkie ataki kolki, lek biorę prawie dwa lata i mam zamiar brać dalej, bo tylko wtedy pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ja o swój pęcherzyk walczyłam 2 lata biorąc dzień w dzień rowachol, na kolejnym usg pani doktor była w szoku gdy okazało się że pogrubiała ściana cofneła się do prawidłowych parametrów a trzy polipy zniknęły!!! Szczerze polecam ten preparat ale trzeba go stosować systematycznie i długo. Mnie pomógł 😁* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xenia Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Czy można stosować rowachol razem z lekami antykoncepcyjnymi loette 28 (almina28) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2024 W dniu 24.11.2014 o 15:24, Gość Asia napisał(a): Im dłużej się bierze ten lek, tym lepiej. Mnie zmniejszył się kamień w pęcherzyku z 2,8 do 1,6 cm i ustały wszystkie ataki kolki, lek biorę prawie dwa lata i mam zamiar brać dalej, bo tylko wtedy pomoże. Witam p.Asiu,już minęło 10 lat od tego wpisu ale może pani odczyta.Miesiac temu na usg wyszły mi złogi śr.do 11 mm. w woreczku żółciowym,nie mam żadnych ataków,czy rowachol jest tak dobry że rozpusci takie kamienie cholesterolowe? Obawiam się że jak się poruszy w braniu tego leku to może przejść do kanału i go zatka.Nie wiem co robić jaka podjąć decyzję?Jak pani podjęła decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi