Gość Marek Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Proszę o interpretacje wyników badania ogólnego moczu. Barwa - Jasno żółta Klarowność - Klarowny Odczyn ph - kwaśny ciężar właściwy g/ml - 1.022 białko [mg/dl] - nieobecne cukier [mg/dl] - niobecny Urobilinogen EU/dl - w normie Bilirubina [mg/dl] - nieobecna Osad moczu Nabłonki płaskie - pojedyncze w p/w Leukocyty - pojedyncze w p/w Bakterie - nieliczne wpw Śluz - Nieliczne pasma Lekarz podejrzewał u mnie kamienie nerkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wu. Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Specjalista nie jestem, ale badanie wyglada dobrze i ja tutaj nic nie widze niedobrego i niepokojacego :) Co najwyzej, to mozesz pic duzo wody i brac prouro i zalatwiac sie duzo, zeby wyplukac te male ilosci bakterii, co sa. Ale ogolnie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi