Gość rafal Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam Od kilku mam bule głowy. Ból nasila się przy zmianie pozycji np. gdy leże to przy wstawaniu ból się nasila. Miałem gorączkę i chwilami takie uczcie gorąca i słabości. Czy to mogą być objawy grypy?? Mam kaszel i trochę zatkany nos ale nigdy wcześniej nie bolała mnie tak głowa. Bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ból nasilający się przy zmianie pozycji głowy związany może być np. z zapaleniem zatok obocznych nosa, zmianami w obrębie ucha wewnętrznego. Stąd najlepiej konsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Też mam takie coś nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi