Gość Bartek 19 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Od 5 lat mam problem po orgaźmie, tzn. mam żylaki powrozka nasiennego, bolu na codzien nie czuje, lecz wystepuje on po orgazmie po lewej stronie na gorze nasieniowodu i oddzialowywuje na caly uklad. Nie wiem czy narosl jaka mam blokuje w tym miejscu przedostawanie sie sie nasienia i z tego wynika bol, czy moze mam problem z krazeniem krwi w tej okolicy. Mam 19 lat. Nie wiem czy isc do urogola, bo ostatnio stwierdzil ze nic mi nie jest i czy operacja byla by wskazana czy mozna by jakos inaczej to wyleczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Trzeba w tej sprawie udać się do urologa. Powodem dolegliwości mogą być właśnie żylaki powrózka nasiennego. Urolog po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Być może zadecyduje o operacyjnym sposobie leczenia żylaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iw Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 mam straszne bole przy org. staramy sie o dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi