Gość Dariusz Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 W sobotę wieczorem zjadłem 3 bułki,które bardzo mocno były obsypane siemiem lnianym lub sezamem (sam nie wiem już czym). A dzisiaj w moim stolcu było mnóstwo tych nasionek z tych bułek. Wyglądało to tak jakby większość tych nasionek była w stolcu. Trochę mnie to martwi czym to jest spowodowane. Czy coś mi szwankuje w przewodzie pokarmowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie raczej to nic groźnego. Takie ziarna są bardzo słabo trawione. Okresowe przyspieszenie pracy jelit może doprowadzić do całkowitego wydalenia takich nasion. To normalna reakcja organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi