Gość Krzysztof Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Mam problem. A mienowicie trzy tygodnie temu miałem operacje rekonstrukcji więzadeł krzyżowych w kolanie. Otrzymywałem zastrzyki przeciwzakrzepowe w brzuch. Od tygodnia nie biore zastrzyków i chciałbym zrobi sobie tatuaż czy są jakieś przeciwskazania? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie ma żadnych przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Mam pytanie, tylko nieco odwrotne do kolegi powyżej. Na lipiec mam termin rekonstrukcji ACL, po której zapewne będę musiał brać zastrzyki przeciwzakrzepowe. Ile najpóźniej przed operacją mogę sobie zrobić tatuaż? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Dwa tygodnie przed zabiegiem jeszcze można sobie zrobić tatuaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Czy można samemu robić zastrzyki przeciwzakrzepowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 witam chcialam zapytac czy mozna zrobic tatuaz 3 dni po operacji?? wyciecie guzka piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 witam, 6 lutego mam rekonstrukcje - po operacji jakis czas bede bral zastrzyki przeciwzakrzepowe czy po odstawieniu zastrzykow od razu moge robic tatuaz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi