Gość Agnieszka Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Też tak mam.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mag Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Moja dolegliwość zaczęła się dokładnie prawie 2 tygodnie temu w sobotę. Mój chłopak miał grać koncert a ja zawsze się wszystkim przejmuję, śmiejąc się że cały jego stres biorę na siebie . Ponadto jestem fotografem i przed wydarzeniami zawsze sie stresuję bardzo mocno i zazwyczaj boli mnie z nerwów brzuch . Tak tez było i tym razem. Stres zniknął wraz z zakończeniem koncertu . Po przyjściu do domu, było gdzieś około godziny 24:00 zrobiłam sie głodna i wiem ze nie powinnam wtedy tego jeść ale zjadłam makaron ( z boczkiem smazonym i śmietana ) wszystko było ok. Po zjedzeniu poszłam wziąć szybki prysznic . Wtedy wszystko sie zaczęło , poczułam kłucie z lewej strony, trochę mnie ono męczylo, w nocy nie mogłam spać , czułam ze jedzenie mi po prostu siadło . Rano nie czułam juz nic z bólu , ale wystąpił dyskomfort w lewym boku . Ból promieniuje mi na kręgosłup , żebra i lewy bok , To naprawde przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu . Wczesniej borykalam sie z nawracajacymi infekcjami dróg moczowych , czy te obie rzeczy mogą być powiązane ? Miałam juz badane plecy i stwierdzono naruszenie kręgosłupa , że niby męczy mnie jakiś nerwoból , czy to aby możliwe ? Zapisałam sie na usg jamy brzusznej , ale to jeszcze 6dni do wizyty a ja juz nie daje rady . Przyznam sie ze zaczynam wkręcać sobie rożne choroby , począwszy od trzustki, jelita , nerki ... Ten dyskomfort towarzyszy mi naprawde rożnie , ale występuje codziennie . Czy powinnam sie tym martwić ? Ostatnio zaczęłam stosować mała lekkostrawna dietę , ale nie biorę jeszcze żadnych dodatkowych leków. Proszę , jeżeli ktoś miał podobny problem - niech odpisze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Kinga Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Witam ja z podobnymi bólami i pieczeniem w lewym boku zmagam się od 1.5 miesiaca. Jest to bardzo uciążliwe. Mam gorzki posmak w ustach no i do tego miałam krew w kale. Czekam na gastroskopie i kolonoskopie. USG wyszło ok no i podstawowe wyniki krwi i moczu ... Dodam że jak się przekręcam strzela mi w dolnej części kręgosłupa. Co to może być? Zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi