Gość Misiek Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 1,5 tygodnia temu przeszedłem zabieg usunięcia wodniaka jądra metodą Winkelmanna, operacja przebiegła sprawnie i bez komplikacji, jądro lekko obrzęknięte. Kiedy mogę się masturbować a kiedy uprawiać sex po tego typu operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Można już po 2-3 tygodniach od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dziekuję za odpowiedź, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 witam. ja masturbowałem się już po 3 dniach po zabiegu, nabrałem sił, dziewczyna itp. czy może to być problem? trochę się wystraszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 ja również masturbowałem się trzy dni po zabiegu. Po prostu poczułem się lepiej doszedłem do wniosku że skoro lekarz nic o tym nie wspominał, to znaczy że można. Obecnie się obawiam, czy nie popełniłem błędu. Za odpowiedz z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 ja rowniez prosze o odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 ja też po 3 dniach nie całych, nic mnie nie boli, boje sie ze moze sie cos stac prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Zastanawia mnie jakim trzeba być *Hirurgiem*, żeby pisać przez h. Najlepiej zapytać lekarza i tyle. Prawdopodobnie zaleci by poczekać do zagojenia się tj. 2-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi