Gość martyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam... miesiąc temu miałam wyciętego czyraka na karku. ale już od 2 tygodni czuję bardzo silny ból szyi i drętwienie karku, które promieniuje na ramię. Byłam u lekarza i dał mi antybiotyki i leki przeciwbólowe, ale to nic nie pomaga. W pracy ledwo siedzę... co to może być? Nie ma opcji bym to przewiała bo zawsze chodzę grubo ubrana. Proszę o poradę :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Trudno mi określić bez badania. Może to jakaś sprawa niezależna od czyraka. Może to jakiś stan zapalny korzeni nerwowych wychodzących z kręgosłupa, ucisk na korzenie nerwowe z powodu patologii w zakresie kręgosłupa. Należałoby się zastanowić nad wykonaniem badania RTG odcinak szyjnego kręgosłupa i zgłosić się na kontrolę do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alecki Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Na ból szyi i głowy polecam sen na poduszce wypełnionej wiórami cedru syberyjskiego. www.medkomfort.pl tu jest opisana taka poduszka - ZDROWY SEN CEDROWY. piękny zapach cedru i fajny efekt snu jak w lesie:) Aromaterapia i fantastyczne właściwości lecznicze Cedru Syberyjskiego. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi