Gość Paulina Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam! Od dłuższego czasu między odbytem a pochwą mam guzek. Jest on zewnątrz wyczuwalny palcem, najbardziej w pozycji siedzącej. Dziś byłam u chirurga, który mnie zbadał jednak w odbycie nie stwierdził żadnych nieprawidłowości. Jednak podczas badania narzekałam na ból właśnie w miejscu tego guzka i pomimo to lekarz nadal twierdził że nic tam nie ma. Nakazał tylko zmianę diety, trybu życia i odpuszczeniu sobie obcisłych ubrań. Teraz gdy zostało to jakby po naciskane, boli mnie podczas normalnego siedzenia, czego wcześniej nie odczuwałam. Nie wiem co mam dalej robić, czy nadal jest to sprawa chirurgiczna i powinnam szukać innego lekarza aby przepadał mnie ponownie? Dodam że dzisiejszy lekarz nie używał do tego żadnych urządzeń, było to jedynie badanie ręczne. Może badanie leży w gestii innego lekarza specjalisty? Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jeśli chirurg wykluczył przyczynę chirurgiczną Pani dolegliwości należy poszukać przyczyny dolegliwości, gdzie indziej. Badanie ręką jest wystarczające w przypadku Pani dolegliwości. Radzę jeszcze w tej kwestii skonsultować się z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zapalenia gruczołu bartholina,do ginekologa prosze isc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marzena Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 mam guza na lewym posladku tyłka wewnatrz prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi