Gość Grzesio Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ponad miesiąc temu uległem wypadkowi samochodowemu w wyniku którego powstałą odma płucna, założono mi dren, a po wyjęciu go kazano ćwiczyć, ból jest rzadki lecz jeszcze nie moge do końca leżec na danym boku ponieważ boli. Chciałbym zapytać czy mogę palić papierosy, a jeżeli nie to kiedy będę mógł (wiem wiem palenie papierosów jest ogolnie szkodliwe), z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Najlepiej oczywiście nie palić już w ogóle papierosów. Jeśli jednak Pan musi to nie ma ewidentnych przeciwwskazań do palenia po tym zabiegu tym bardziej po tak długim czasie. Jeśli Pan wytrzymał miesiąc to może przestanie Pan w ogóle palić (ze zdrowiem dla Pani i innych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi