Gość Aneta Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wiatm! jestem mama 2latka, u ktorego wczoraj wyczulam malutki guzek w dolnej czesci policzka po lewej stronie. Guzek sie przemieszcza jak sie go dotyka. Bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego i stwierdzil,ze nie ma sie czym przejmowac bo to normalne. Ja jednak bardzo sie niepokoje i bardzo prosze o opinie. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Trudno mi odpowiedzieć bez badania co to może być. Być może to tylko powiększony węzeł chłonny na skutek jakiegoś niewielkiego odczynu zapalnego. Taki węzeł chłonny zazwyczaj sam zmniejsza się i zanika. jeśli do tego nie dojdzie proszę ponownie udać się na kontrolę np. po 2-3 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość przemek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 mam 10 lat i mam gulkę po lewej stronie policzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się z tym problemem bezpośrednio do lekarza. Taka zmiana może mieć różnorodny charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam! Mam 21 lat. Z prawej strony policzka wyczuwam ruchomy guzek to znaczy taką kulkę. Kulka ta przesuwa się jednak nie jest bezpośrednio widoczna. Dodam że leczę się na torbiele jajnika i właśnie jestem w trakcie przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych aby torbiele nie nawróciły. Czy może to mieć na to wpływ?? Co to może być i czy jest to groźne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JArek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 o też tako mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosc Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 co dalej z tym guzkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 hallo co dalej z guzkami ?zeszly czy pozostaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość iwona Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 W dniu 1.02.2010 o 17:54, Gość Aneta napisał: Wiatm! jestem mama 2latka, u ktorego wczoraj wyczulam malutki guzek w dolnej czesci policzka po lewej stronie. Guzek sie przemieszcza jak sie go dotyka. Bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego i stwierdzil,ze nie ma sie czym przejmowac bo to normalne. Ja jednak bardzo sie niepokoje i bardzo prosze o opinie. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Witam. Mam ten sam problem z córka. Robiła pani badania ? Jeśli tak to co wyszło? Ja za 3 tyg mam usg i bardzo się martwię o córcię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 W dniu 12.04.2019 o 08:48, Gość Gość iwona napisał: Witam. Mam ten sam problem z córka. Robiła pani badania ? Jeśli tak to co wyszło? Ja za 3 tyg mam usg i bardzo się martwię o córcię. Czy może Pani napisać co wyszło w badaniu? Moja 7 letnia córeczka ma to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi