Gość bogdan Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Juz kilka lat mnie boli w prawym boku a nieraz nadole w plecach,ale ten bul coraz bardziej sie nasila wieczoren bylem juz unas u lekrzow bralem juz mnustwo lekow.np.FURAGINUM TEVAitp, ale na nic pomagalo i znowu bolalo.Juz kilka dni znowu mnie boli i mam wieczorem wysokie cisniene choc juz biore na cisniene parenascsie lat co mam robic i co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Aby zdiagnozować czy rzeczywiście dolegliwości są związane z patologią w zakresie nerki należałoby wykonać badanie ogólne moczu i zapewne USG układu moczowego. O tych badaniach musi zadecydować lekarz prowadzący. Po otrzymaniu wyników tych badań można zadecydować o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja też tak mam a za zwyczaj jak leże w łóżku to ból się nasila, wykryli mi kamienie w lewej nerce, często mnie boli w boku po prawej stronie. Byłam w szpitalu na podejrzewanie wyrostka powiedzieli tylko że to ból brzucha i teraz w październiku mam na kontrol USG. Jestem ciekawa co mi powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi