Gość PIOTR Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie wiem jak mam zacząć czuje jak bym miał 3 jądro jak to wymasuje to znika jak usiąde i położę nogę na nogę to też znika jak jest zimno to rośnie i troszku boli nie wiem co to jest może ktoś mi pomóc nie wiem co mam robić 9 lutego idę na badania kwalifikacji wojskowej czy oni to wykryją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Proszę w tej sprawie udać się do chirurga. Z dużym prawdopodobieństwem można powiedzieć, że ma Pan przepuklinę pachwinową. Można o tym fakcie poinformować lekarzy na komisji wojskowej. Oni powinni po badaniu wyjaśnić Panu dokładnie co Panu dolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PIOTR Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Czy musze poddać się ooperacji jeżeli mam przepukline pachwinową czy mogę z tym zwlekać bo o ile pamiętam mam ją o 3 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie ma co zwlekać. Przepuklinę leczy się tylko operacyjnie. Zwłoka i oczekiwanie w przypadku przepukliny może doprowadzić do ciężkich powikłań. Radzę zdecydować się na zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi