Gość magda Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ostatnio byłam oddać krew ale nie mogłam bo miałam za wysokie WBC czego to może być przyczynę przeziębiona nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Trudno określić bez szczegółowych badań. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza rodzinnego. On po badaniu zadecyduje o odpowiednich dodatkowych badaniach (np. kontrolnej morfologii z rozmazem krwi, OB, CRP). O wszystkim zadecyduje lekarz rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Moja coreczka ma 4 miesiace wczoraj na badaniu wbc wskazalo 16,9 a Ob 8 co to oznacza ? Dodam ze Ola dzien wczesniej goraczkowala. temp wynosila 37,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 To oznacza jakiś stan zapalny zapewne całego organizmu (może typu wirusowego). Wynik najlepiej skonsultować z pediatrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi