Gość Andrzej72 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Bardzo proszę o przetłumaczenie : Adenocarcinoma mediocriter differentiatum exulceratum. Jeżeli lekarz chirurg zaznaczył CITO! a ja muszę czekac w kolejce do operacji 6 tygodni czy ma to jakiś wpływ na rozwój choroby. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Gruczolakorak średnio zaawansowany histopatologicznie rozsiany wrzodziejący. To rak. Wymagane pilne leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej72 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedz, ale czy pilne to znaczy że mogę czekac 6 tygodni , czy mam szukać innej placówki z szybszym terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jeśli chirurg, który ustalał termin widział to rozpoznanie i zadecydował o takim terminie trzeba spokojnie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej72 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Bardzo dziękuję za fachową pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi