Gość kacper Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witam wszystkich od 5 miesiecy cierpie na ta choroba ps.mam 13 lat.Juz mnie nie boli wogole .Czesto od miesiaca pogrywam w pilke nozna . Czy moze mi sie cos stac z ta pieta czy poczekac jeszcze ile to moze trwac ?? Proze o porade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nie powinno już być problemów, gdyż minęło sporo czasu. Twój organizm jest młody i zapewne doszło do wyleczenia schorzenia. Trzeba wykonać kontrolne RTG i po tym badaniu skonsultować się z chirurgiem dziecięcym. Jak będzie na zdjęciu wszystko w porządku możesz czynnie uprawiać sporty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dziekuje za informacje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Przepraszam ,a jeszcze jest taka mozliwosc ze ta pieta moze mi peknac czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Raczej do takiej tragedii nie dojdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi