Gość Danuta Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Dwa tygodnie temu miałam usunięty pęcherzyk żółciowy metodą laparoskopową. Czuję się dobrze. Dziś odebrałam wynik badania histopatologicznego. Cholecystitis chronica exacerbata. Lymphonodulitis reactiva. Proszę o przetłumaczenie. Czy wszystko jest w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Przewlekłe, zaostrzone zapalenie pęcherzyka żółciowego. Odczynowe zapalenie węzłów chłonnych. - typowe rozpoznanie, zapalenie, wszystko jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 cholecystitis chronica exacerbata, taki wynik mam po usunieciu 3 tygodnie temu woreczka .Czy to dobrze? Czuje sie dobrze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi