Gość niki Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Cztery miesiące temu miałam usuwane migdały ,bardzo ciężko przeszłam bo jestem po 50tce,ale do tej pory z prawej strony gardła zbiera mi się gęsta flegma która mi cały czas przeszkadza.Byłam u lekarza rodzinnego to kazała mi pukać szałwią ale to nic nie pomaga proszę o rade co mogę zrobić żeby się pozbyć tej flegmy.Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Trudno określić bez badania. Radzę w tej sprawie udać się na kontrolę do laryngologa. Być może w miejscach po usuniętych migdałach nadal tkwi jakieś ognisko zapalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość burza Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ja też tak mam ogólnie co rano mam flegme w gardle a migdały usuwałem ponad rok temu... byłem u laryngologa który powiedział, że częste zapalenia migdałów/gardła w przeszłości sprawiły, że gardło już nie jest tak sprawne jak kiedyś *) no i trzeba się przyzwyczaić... przepisał mi do płukania GLIMBAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi