Gość Kamil Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam.Na początek powiem ze mam 16 lat.Od jakiegoś czasu zauważyłem, że wyskakuje mi jakiś świąd na skórze szczególnie po kąpieli w wannie i jak się spocę (np. grając na hali) a potem wyjdę na zimne powietrze.Wyskakuje mi na pachwinach,brzuchu,klatce piersiowej, plecach, w okolicy pod pachy a twarz dosłownie mam całą czerwoną i spuchniętą.Okropnie swędzi.Znika po ok. 30 min.Co to może być? Jak temu zapobiec? Mam zapisaną wizytę u dermatologa, ale piszę, ponieważ chcę się dowiedzieć wstępnie co to może być.Z góry dziękuje za odpowiedź.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 To może być objaw alergii, czynnikiem wywołującym reakcje: pot, zmiana temperatury. Świąd, obrzęk, zaczerwienienie są zapewne niczym innym jak pokrzywką. Więcej informacji udzieli Panu zapewne dermatolog, również odnośnie leczenia tych dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Dziękuję.A jeszcze jedno pytanie.Czytałem w internecie o potówkach.Czy są to charakterystyczne objawy potówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 To nie są objawy wskazujące na potówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi