Gość arek 30 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Witam .od 4 dni mam guzek koło odbytu. jest koloru ciemnego ,podejzewam ze jest w nim krew. guzek mnie nie boli , jak siedze tez nie.Smaruje Aesculan i robie napary z kory dębowej,troche sie zmniejszył ,ale dyskomfort podczas chodzenia jest. Czy koniecznie trzeba z tym iśc do chirurga? da sie to wyleczyc tabletkami ,boje sie bólu zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Trzeba w tej sprawie udać się do chirurga. On zadecyduje o dalszym postępowaniu. Raczej to żylak odbytu. Taki pojedynczy żylak zazwyczaj nie wymaga leczenia. Leki dostępne na receptę są w tym stanie skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arek 30 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dostałem od chirurga maśc Posterisan czerwona i czopki distreptaza oraz tabletki chlrbodia 2xdziennie. Mozna by tio usunąc nacięciem ale sie nie zgoziełm co lekami będzie sporo trwało wchłanianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi