Gość Domi Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam Od paru dni boli mnie po lewej stronie jamy brzusznej ponizej żeber, ból przypomina bardziej kolke,boli przy kasłaniu przy nacioganiu ciała, naciskam i szypko puszczam bardziej boli, ogolnie ból nie nasila sie i nie ustaje jak również nie przemieszcza się, w nocy moge spac bez zadnych problemów, reguralnie sie wypróżniam jak rownież nie mam i nie miałam temperatury. Prosze mi doradzić i z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Trudno określić co się dzieje bez badania. Takie bóle raczej mają charakter neuralgii czyli samoistnego podrażnienia nerwu obwodowego. Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Być może lekarz celem pogłębienia diagnostyki po badaniu zadecyduje o wykonaniu np. USG jamy brzusznej czy też RTG klatki piersiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość va Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 mam to samo wczoraj miałam imprezę i podczas tańca mnie złapało ale potem przeszło i za chwile znowu a teraz chciałam się rozciągnąć w domu i złapało mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dfg Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Kłuje mnie coś po lewej stronie pod żebrami. Nie wiem co to jest. Czuję tak jakby mnie coś kłuło co jakiś czas. Jak się nacisnę to mnie boli jeszcze bardziej. Co to może być?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam ja też mam taki sam ból i boli mnie po lewej stronie pod żebrami Jak kaszlę to boli jak kicham to boli jak się śmieję to boli proszę o jakąś radę bo boli mnie już od 1 dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 witam:) od 2 miesięcy intensywnie ćwiczyłam, około m-c temu zauważyłam że na lewej piersi robi mi sie zgrubienie, początkowo było małe, teraz się powiększyło i wyczuwam coś co pod palcami przypomina żyłkę o srednicy jednego cm i teraz sięga od piersi az za żebra. Wykonałam badanie usg piersi i lekarz stwierdził że nie widzi żadnych zmian w tkance podskórnej, proszę mi powiedzieć czy ktoś z czymś takim się spotkał i co dalej mam z tym robić, sama już jestem okropnie przestraszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz lat30 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 JA tego typu ból odczówam od jakiegoś roku , nie stety zawsze mi nie podrodze do lekarza :-/ Mój ból odczuwalny jest najbardziej kiedy jade samochodem w pozycji siedzącej powiedzmy pochylony do przodu, lub kiedy siedzę w pracy przy komputerze. W tedy boli mnie bardzo po lewej stronie pod rzebrami. Natomiast kiedy się wyprostuję ból co nie co ustępuje , ale to wygląda tak jak bym podrażniał jakiś narząd siedząc w ten sposób. Zauwarzyłęm również że własnie w tym miejscu boli mnie dość czesto nawet jeśli chodzę. Dziwna sprawa , ale czy to może być naprzykład spowodowane owrzodzeniem rzałądka lub dwunastnicy ?? ? Pytam ponieważ kilka lat temu leczyłem się ponieważ miałęm wrzody an dwunastnicy. Może to jakiś nawrót tej nie dogodnej sytuacji ?? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek lat 13 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Boli mnie z lewej strony pod żebrami boli mnie od tygodnia , trenuje lekkoatletyke czy to może mieć związek? Boli mnie jak biegam lub gdy szybciej oddychm lub ide . Prosze pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kopara Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Mirek lat 13 - kiedy mnie bolało podczas oddychania ( też biegam/pływam) lekarz ogólny wskazał związek z kręgosłupem ( bolało przy oddychaniu głębokim i szybkim wyproście podczas rozgrzewki) i po badaniu wyszła mała przepuklina więc warto sprawdzić kręgosłup, albo przynajmniej wykluczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi