Gość Aśka Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Od jakiegoś czasu boli mnie z tyłu pleców po prawej stronie to tak jakby coś mnie gniotło przy schylaniu lu jak stoje czuje jakieś dziwne gniecenie jakby cos tam było promieniuje az do prawej strony z przodu jakby do wątroby? co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Dolegliwości jakie Pani opisuje mogą być związane z patologią w zakresie kręgosłupa (zwyrodnienie, dyskopatia, skrzywieni). Radziłbym na początku wykonać RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Warto także wykonać USG jamy brzusznej (podejrzenie patologii w zakresie nerki lub pęcherzyka żółciowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Garry Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 I okazało się, że to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hel0oa Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Możesz stosować doraźnie tak jak ja krem znieczulający swiss medical z lidokainą. Ja jestem bardzo zadowolona z tego kremu, bo wystarczy, że posmaruję się tym kremem on się szybko wchłonie i świetnie znieczuli posmarowane miejsce na kilka godzin. Serdecznie polecam też kupić ten krem na stronie www.naporost.pl bo jest tam bardzo tanio, taniej niż na innych stronach, a paczka przychodzi bardzo szybko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi