Gość Zdesperowany Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Dzień dobry. Od około roku borykam się z wahającą się temperaturą ciała - od 36,6 do 37,2 st.C. Jestem osobą wmawiającą sobie wiele chorób z nowotworami na czele. MIałem wykonywane różne badania: USG jamy brzusznej, USG jąder, kolonoskopia, morfologia krwi, OB, CRP, amylaza, GGTP, Aspat, Alat, Fe, Na, K, mocz, krew utajona, pasożyty. Morfologie, OB, CRP od ubiegłego roku wykonywałem ok. 7 x - zawsze wszystko w normie. OB 1 lub 2, a CRP jest ujemne. Czy więc mogę tłumaczyć taką skaczącą temperaturę? Czy temperatura 37,2 wymaga konsultacji lekarskich? Jak jestem rozluźniony i odprężony to temperatura spada. Czy Pan doktor spotkał się z takim czymś? Może to wskazywać na jakąś chorobę nowotworową???? Dodam, że mam tak od roku. Oraz to, że mam wędrujące bóle po ciele - ból w dole biodrowym lewym, bóle pleców, w mostku, żołądku, jądrach. Boli mnie przez kilka dni lub tygodni w jednym miejscu a potm ból zmienia położenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Czy więc mogę tłumaczyć taką skaczącą temperaturę? Czy temperatura 37,2 wymaga konsultacji lekarskich? - to nie jest żadna patologia, takie wahania temperatury są naturalne, nie ma się czym przejmować, dobrze by było jeszcze skalibrować termometr w aptece, aby sprawdzić czy pomiary są prawidłowe Czy Pan doktor spotkał się z takim czymś? - czasami tak się zdarza Może to wskazywać na jakąś chorobę nowotworową? - raczej nie, myślę, że to nerwica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zdesperowany Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 A ten skaczący ból? Tak może być w nerwicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak oczywiście takie dolegliwości mogą być objawem nerwicy wegetatywnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 a moze borelioza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi