Gość agata Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mam pytanie jestem 5 miesięcy po urazowej amputacji podudzia mam już protezę ale pojwił się mały problem dziś gdy noga ta mnie bardzo bolała zdjęłam protezę i pojawiła się krew z blizny po prostu dziurka przez którą leciała krew co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Na pewno w tej sprawie należy udać się na kontrolę do chirurga. Być może to jakieś otarcie blizny spowodowane uciskiem samej protezy. Trudno mi konkretne coś napisać bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam, mam podobny problem, jeśli ktoś znalazł w tym czasie odpowiedź, był bym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anikin Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Też wydaje mi się, że to otarcie, które zostało wcześniej zbagatelizowane, a teraz są tego konsekwencje…* Może też być to wina źle dobranej protezy. To bardzo istotne by dobrać odpowiednią. Znalazłem we Wrocławiu pracownię protetyczno-ortopedyczną, która może i tobie by dobrała coś odpowiedniego. Firma nazywa się Orto-Pes i ma swoją stronę www.ortopes.pl , na której każdy może sprawdzić jej usługi oraz sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PaulinaM Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Cześć. Widzę, że ktoś tutaj miał tak samo do czynienia z firma Ortopes jak ja – szczerze polecam! Prawda jest taka, że rzeczywiście mogła być źle dobra proteza. Najlepiej udac się do specjalisty i nie bagatelizowanie tematu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi