Gość Marysia Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam w listopadnie przeszlam operacje tarczycy, wycieto mi caly prawy pal z guzem..W rozpoznaniu patomorfologicznym wyszlo mi adenoma folliculare,biore hormony. to 2miesiacach zrobilam morfologie i mam zanizony poziom bialych krwinek 3.67 a norma to(4-10) przed operacja mialam 5,22. Czy to cos co powinno mnie zaniepokoic??prosze o szybka odpowiedz poniewaz mego chirurga nie ma a nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie to nic poważnego. Takie niewielkie, znikome zaniżenie wartości leukocytozy nie ma żadnego znaczenia klinicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi