Gość Ewa S. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panie doktorze czy mogłabym się dowiedzieć jakie są objawy zapalenia wyrostka,ponieważ od 3 dni mam silny ból prawej strony brzucha i czy może to być związane z zapaleniem jajnika.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 o zapaleniu wyrostak robaczkowego można poczytać sobie na stronie: http://www.echirurgia.pl/wyrostek/ostre_zapalenie_wyrostka.htm Ból taki może być także spowodowany zapaleniem przydatków prawych (m.in. jajnika). Dobrze by było włąsniew tej sprawie udać się do ginekologa. Wątpię, żeby zapalenie wyrostka robaczkowego trwało aż 3 dni i jeszcze Pani nie trafiła do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gocha Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Miałam zapalenie jajnika i objawiało się to silnym bólem tylko że ja miałam jeszcze temperaturę do tego. Idź lepiej do lekarza, bo u mnie skończyło się to tygodniowym urlopem i Cipronexem 500mg 2 razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angelika Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 panie doktorze od paru lat cierpie na bole przucha po prawej stronie mialam jusz wyciety wyrostek bo mowili ze byl za dlugi mialam tagrze laparoskopie w ktorej mowili ze mialam zrosty w brzuchu i w odrebie miednicy miejszej wszysko do czasu 3 miesiecy bylo dobrze ale a jestem jusz ponad pol roku po tych zabiegach boli mnie dalej mocno niewiem co mam robic doktor robil mi usg i mowil ze jest dobrze to co moze to byc czekam na odpowiedz moze man mi pomorze z gury dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi