Gość Gosia Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam! Dzisiaj wyczułam u siebie guzka wielkości 2cm twardego niebolesnego z tyłu na miednicy, skóra swobodnie się nad nim przesuwa ale on sam jest nieprzesuwalny wydaje się być przytwierdzony do kości. Brak jakichkolwiek innych objawów ogólnych. Jestem lekko podenerwowana, proszę o jakiekolwiek informacje co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To może być prawidłowa strukura anatomiczna, czyli np. kolec biodrowy, guzek kości biodrowej, szczególnie jeśli jest Pani osobą szczupłą. Niestety bez badania nie można tego potwierdzić na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Na pewno nie jest to struktura anatomiczna, jest z jednej strony, wyżej i w stronę boczną jakieś 2 cm od kolca biodrowego tylnego górnego i jest taki twardy ale to na pewno nie kość, jak taka spora pestka przeskakuje pod palcami ale jest gdzieś mocno przymocowany bo wydaje się nieruchomy. Do jakiego lekarza brac skierowanie? Co to może być? Bradzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Na początek najlepiej udać się do lekarza rodzinnego, stąd prawdopodobnie lekarz skieruje Panią do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam! Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego i dostałam skierownie do chirurga choć pani doktor właściwie nic mi nie powiedziała, zasugerowała, że powinnam spróbować maści przeciwzapalnej. Guzek dalej jest, taki jak powiększony węzeł chłonny ale z tyłu. Czy chirurg powie mi coś więcej? Czy powinien zlecić jakieś dodatkowe badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi