Gość Klaudia Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Mam półrocznego synka. Głaszcząc go ostatnio po tyle główki nieco po wyżej szyi zauważyłam guzka rozmiarów 1 cm. Jest on można tak powiedzieć mniej więcej miękko twardy. Nie ma żadnych śladów na skórze jest on pod nią. Jestem bardzo tym zaniepokojona co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 To mogą być powiększone węzły chłonne. Proszę sprawdzić czy dziecko ma temperature. Może to być odpowiedź na stan zapalny w organizmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafal Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 witam pani Klaudio i co to bylo?jesli mozna wiedziec i czy wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Moje dziecko ma to samo, ale teraz miała temperaturę 3 dni ale na zęby. A oprócz tego jednego ma jeszcze 2 mniejsze. Martwię się strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja dzisiaj wyczułam po kąpieli u rocznej córki małą gulkę w dolnej części głowy po lewej stronie. Myślałam że to może ugryzienie komara ale to nie ma żadnego koloru. Bardzo się przestraszyłam nie wiem skąd to się wzięło. Moja córka teraz jest strasznie marudna od zębów czy to od tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam. Wlasnie odkrylam takiego samego guzka u swojej coreczki rocznej i jestem przerazona. Prosze mi odpowiedziec czy powiekszone wiezly chlonne zwiastuja cos strasznego. Bardzo sie boje o swoje male Sloneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam,również borykam się z tym problemem,corka ma 8miesięcy.Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Moja córeczka tez ma te nieszczęsne guzki. Nie na tenoeratury i ogolnie jest zdrowa. Co to moze byc? Wezly raczej odpadaja, a pediatria kazal czekac 2 tyg. I jak beda sie powiekszac to dopiero beda interweniowac. Prosze o odp. vo mi zona od zmyslow odcgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 te guzki to powiklania po szczepieniu bcg-gruzlicy.Moj syn to ma,ma zaswiadczenie od lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Właśnie odkryłam takiego guzka u mojej 8 miesięcznej wnusi . co to takiego. O mało nie umarłam ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sabina Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam moja córka ma taki guzek na prawej stronie pod uchem na skory glowy :((bardzo boli caly czas mówi córka ma 12 lat I właśnie ma powiekszone węzły chlonne nee wiem czy to jest wlasnie z tego powodu guzek jest około 1 cm duzy bardzo sie boje Co to moze byc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jakie powikłania po szczepieniu ?? To cos groźnego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helena Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam!proszę śie z tym nie martwić! Te guzki to tylko węzły chłonne! Prawie każdemu dziecku śie to zdarza! Pozdrawiam Helena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Moja 4 miesięczna córeczka nie ma ani temperaturze jest zdrowa a jednak ma malutkiego guzka po lewej stronie pod potylica jest niewidoczny lecz wyczuwalny gdy się go dotyka to się tak jakby przesuwa... czy to tez jest wezelek chlonny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi