Gość julka Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Bardzo proszę o informacje czy to dobre wyniki jestem kobietą mam 43 lata hematokryt-46,5%, hemoglobina-92%,14,7g%, krwinki czerwone-4830000, krwinki białe-5000, ix-0,95, ob 48 podzielone-69%,kwasochłonne-2%,limfocyty-23%,monocyty-6% diastaza:: s-99u/l, transminazy*aspat-21u/l alat-24u/l ostatnie badanie profilaktycznie* tsh 3generacja 4.70 z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Stężenie TSH powyżej 3,5 mj/l najczęściej wskazuje na niedoczynność tarczycy. Morfologia, rozmaz krwi, ASPAT, ALAT, diastaza prawidłowa. OB (powinno być poniżej 12) podwyższone - świadczy o istnieniu w organizmie odczynu zapalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julka Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 dzięki za odpowiedz, jestem spokojna o swoje zdrowie.Oczywiście przy tym OB, nie postawiłam ukośnika wynik 4/8 jest prawdziwy.Z tą tarczycą pójdę do internisty , z pewnością coś zaradzi na ten problem. Chcę jeszcze sie dowiedzieć , czy wynik moczu osad- krwinki białe 1-3 w pw, jest ok. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi