Gość Dajana Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam! Przed jednym z okresów na moich piersiach pojawiły się duże widoczne niebieskie żyły. Wówczas myślałam, że to może być ciąża - w końcu podaje się, że to jeden z objawów. Jednak okres przyszedł, następne również, a żyły pozostały. Nie jest to bardzo uciążliwe, jednak chciałabym wiedzieć, czy to jest normalne? Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Czasami dochodzi do biernego przekrwienia gruczołów sutkowych samoistnego. Czy wszystko jest w porządku - najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja eksperte nie jestem, ale też czasem mam żyły na piersiach, także rękach itp. Sczególnie jak jest mi bartdzo gorąco albo się denerwuje czymś, czy U apni tylko na piersiach? Mi po jakimś czasie znikają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dajana Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja mam jedynie na piersiach. Z tego co wiem pojawiające się żyłki na rękach, od stresu czy wysiłku, są stanem normalnym. Natomiast nie wiem co z żyłkami na piersiach. One nie znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam mam 16 lat i od jakiegośczasu zauważyłam na moich piersiach czrwono-fioletowe żyłki sąbardzo widoczne. co moze być przyczyną tego? prosze o pomoc. z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi