Gość Bartosz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam, dzis kładąc sie spac bolał mnie żołądek.Po kilku minutach ból pojawił sie tez w okolicach prawej cześci brzucha(od pępka w prawo). Nie mogłem zasnąć, pozniej z bólu nie wytrzymałem, wstałem i musiałem zwymiotowac. Ból nie ustępował, juz mam tak od kilku lat co jakieś pół roku. Po położeniu sie spac cierpialem jeszcze 2h, pozniej zasnąłem i rano obudziłem sie z bólem wyrostka(gdy lekko go wciskam, albo schodze po schodach) Byłem w szpitalu z tego powodu i niestety nic nie wykryto dostałem wtedy odwodnienia wymiotujac przez cały dzien i męcząc sie. Cóż to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Być może to jakiś ostry stan zapalny błony śluzowej żołądka. Radzę w tej sprawie pójść bezpośrednio do lekarza. Odpowiednie leki szybko rozwiążą problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi