Gość Maciej Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mam 15 lat, jestem po operacji na stulejkę (w wieku około lat 4-5), miałem założone szwy do rozpuszczenia się w wodzie, lecz nie chciały się one rozpuszczać i musiałem mieć je usunięte inaczej. Pamiętam tylko wielki ból podczas wyjmowania/wycinania ich. Teraz mam 15 lat i mam problem ze ściągnięciem penisa w trakcie zwodu, kiedy *śpi* to nie ma żadnego problemu. Czy jedynym wyjściem jest udanie się na zabieg i gdzie takie zabiegi można wykonać. Dość często się anonizuję (choć przestaję), ale nie wiem czy ma to jakiś związek z tą sprawą. Mój penis był także przez to bardzo wrażliwy, choć coraz łatwiej jest mi go dotknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Proszę o tym problemie poinformować rodziców. Z nimi należałoby w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Urolog po badani zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 czy obrzezanie będzie jedynym wyjściem? jestem już po rozmowie z rodzicami, we wtorek idziemy po skierowanie do specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Raczej niekoniecznie musi to być obrzezanie czyli całkowite usunięcie napletka. Może wystarczy tylko plastyka samego napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A ja mam pytanie na czym taka plastyka polega? Plastyka napletka oczywiście. I ile należy zostać po niej w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Plastyka napletka to odpowiednie nacięcie i zeszycie napletka formujące jego prawidłową strukturę. Zabieg taki z reguły wykonuje się w trybie jednodniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ja jestem po nacieciu stulejki bylem ino 2 godz w szpitalu to nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi