Gość Katarzyna Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Słyszałam,że dziecko po operacji przepukliny pachwinowej nie może przez tydzień chodzić. Czy to prawda? Mam syna 1rok i 8 miesięcy i trudno byłoby mi go utrzymać w łóżku przez tydzień ponieważ jest bardzo ruchliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nie ma takich jednoznacznych wskazań. Wszystko zależy co sądzi na ten temat chirurg dziecięcy. Ale wątpię w to, żeby była tego konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona25 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 chcialabym sie zapytac czy jesli moj synek ma 4 lata i bedzie mial zabieg na przepukline pachwinowa i zabieg bedzie przeprowadzony rano to wyjdzie ze szpitala tego samego dnia prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jest taka możliwość. Wszystko zależy od ośrodka i chirurga i stanu dziecka czy to będzie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi